Om

Bil, bil og mer bil. Slik har vel livet mitt vært siden jeg ble født. Denne siden handlet mest om min store hobby fotografering. Nå tenkte jeg at den skulle dreie seg mer om bilbransjen, produktivitet og ledelse. Hvorfor? Vi trenger påfyll av nye motiverte jenter, gutter, menn og kvinner. Hvorfor kan ikke jeg være en inspirasjon til dette?

Jeg har jobbet i Harald A Møller AS, MAN Truck & Bus AS, Mobile Oslo As med Mazda og Opel og Bertel O. Steen AS med Mercedes-Benz på importsiden med varebiler og lastebiler og busser. Ulike roller innenfor produkt, forhandlerarbeid, markedsføring, salgsledelse og generell ledelse. Nå sist fra oktober 2015 som salgsdirektør og leder av importøravdelingen av Mercedes-Benz Varebiler i Norge til 2020. Fra 2021 som Direktør Servicemarked Bertel O. Steen Last og Buss AS.

Har vokst opp ved Sandvika, bodd i Oslo og bor i Lørenskog med familien.

#ibilbransjen skal jeg forsøke å presentere det som skjer i bilbransjen. Hva er det som gjør at jeg har jobbet i bilbransjen siden 1998 og fortsatt synes det er spennende.

#ledelse her kan man si mangt, men skal forsøke å formidle mine tanker om dette og dele i sosiale medier rundt gode innspill fra andre.

#produktivitet er spennende. Driver i dag mye med GTD (Getting Things Done av David Allen). Hva kan vi gjøre for å bli mer produktive og ha kontroll på hverdagen både på jobb og hjemme. Har vært i styringsgruppen i Oslo GTD Gathering som er en frivillig samling av likesinnede som utveksler erfaring med hverandre.

Følg meg og snakk gjerne med meg:
Instagram: @palbergstad
Linkedin: Pål Bergstad
Epost: pal@palbergstad.com

Som fotograf var fokuset mitt innenfor frilans eventfotografering og fotojournalistikk. Kategorier som sport, kickoff, moteshow, konserter, festivaler eller nyheter. Kundene var både privatpersoner, aviser, bildebyråer og organisasjoner som for eksempel idrettslag. Selskapet «Photo at Pål Bergstad» er nå nedlagt. All pressefotografering skjedde i samsvar med Vær Varsom Plakaten. Foto som bedrift ble noe redusert med en økende og morsom familie.

Tidligere har jeg fotografert for byråer i både Norge, England og Frankrike. Gjennom fotograferingen har jeg vært så heldig å få bildene mine publisert mange steder. Se noen klipp her eller titt innom og se noen bilder her

Minner om at alle bilder er beskyttet av Åndsverkloven og tilhører fotografen. Ingen bilder kan benyttes til noe bruk uten skriftlig avtale med fotografen Pål Bergstad eller bildebyråene.

Noen medier, steder og firmaer hvor bildene mine har blitt publisert:
Aftenposten, Dagbladet, KK, TV2, Adresseavisen, Moss Avis, TV8, MSN, SOL, badminton.no, K.O., Badminton Magasinet, fotball.no, kjendis.no, Ventiuno.no, Se og Hør, seher.no, Expressen Sverige, Daily Mirror UK, Le Figaro Frankrike, Paris Match Frankrike, Point De Vue Frankrike, Ekstrabladet Danmark, Kristeligt Dagblad Danmark, Etikk.dk, information.dk, Open Democracy, Inmotion Sverige, Badminton Europe, Michelin Europe.

All photos have copyright to Pål Bergstad and can not be used under no surcomstances without written approval.

_85W2186-Edit

Foto: Audun Braastad